Centrerat Nr 12

top
Nyhetsbrev Nr 12

Nyanställd affärsområdeschef Anläggning

Sedan Lennart Svensson efter många år på Centralen valt att lämna företaget, så har man efter en rekryteringsprocess anställt Ulrik Bertilsson som ny Affärsområdeschef på Anläggning. Ulrik har efter många år på olika positioner inom såväl NCC som Skanska, stor erfarenhet av anläggningsarbeten och projekt, samt med goda relationer på marknaden. ”-Vi är mycket nöjda med att vi lyckats anställa Ulrik, säger Johan Carlén, VD.
 
”-Jag ser stora möjligheter att, med min bakgrund i kombination med Centralens resurser och stora kompetens, skapa helhetslösningar för såväl gamla som nya kunder” säger en förväntansfull Ulrik Bertilsson.
  JC och UB

Hemleveranser för Coop-online

Centralen har skrivit avtal med Coop-online, om utkörning kvällstid till privatpersoner i Fyrstadsområdet från Coop Forum på Torp i Uddevalla. Konceptet med att handla dagligvaror via nätet ökar kraftigt, och Coops koncept med att sälja såväl mat som hygien- och hushållsartiklar över nätet varje vardag i veckan visar också kraftig tillväxt.
Fler och fler hushåll i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg har upptäckt detta smidiga, kostnadseffektiva och smarta sättet att handla på cooponline.se, och har dessutom möjlighet att själva styra tidsintervall för hemleveransen.
Coop och Centralen startade upp leveranserna 11 augusti och för varje dag sedan dess har volymerna ökat.
  cooponline

 
Lastbilscentralen i Tvåstad AB 0520-47 70 00 www.centralen.se
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.