Centrerat Nr 13

 

top
Nyhetsbrev Nr 13

Förnyat och utvidgat förtroende från Östra Torp, Uddevalla

Centralen har tecknat ett 2-årigt avtal med IKEA och IKANO för skötsel av markområdet vintertid.
Snö- och halkbekämpning samt takskottning är en del av arbetsuppgifterna som ingår.

”- Området är på ca 50.000 m2 markyta samt ca 12.000 kvm takyta och vi finns redo om vargavintern kommer”, säger Mats Andersson, säljare på Centralen.

Centralen är ledande i Trestadsområdet inom snöbekämpning och kommer ha ca 70 enheter sysselsatta under vintern för företag och kommuner i regionen.

  torp

Centralen vann upphandling  om lastväxlartransporter

Centralen vann upphandlingen i Trollhättans Stad gällande lastväxlartransporter för perioden 2015.01.01 till 2017.12.31 med möjlighet till förlängning med 24 månader. ”-Vi ser detta som ett viktigt avtal för vår verksamhet”, säger Daniel Oskarsson, affärsområdeschef på Miljöhantering, ”Det är roligt att få fortsatt förtroende av Trollhättans Stad att utföra dessa transporter de närmaste åren. Det gör även att vi visar att Centralen bibehåller den styrka på antal fordon som så många i vår region redan nyttjar.”
  559

 

Centralen vann upphandling avseende mattransporter

Centralen vann återigen upphandlingen för Trollhättans Stad avseende transporter från centralköket på Håjum till skolor och daghem i Trollhättan, samt från olika produktionskök i kommunen för omsorgsförvaltningen. Det nya avtalet sträcker sig två år framåt med möjlighet till ytterligare två år. Centralen använder nio lastbilar i transportuppdraget för Trollhättans Stad, och kör även liknande uppdrag för såväl Uddevalla som Vänersborgs kommun.

”-Det är otroligt glädjande att vi vann upphandlingen och får fortsätta köra ut matvagnarna till skola och omsorg” säger Mikael Svensson, affärsområdeschef på Distribution, ”Vi känner att vi gjort ett bra transportarbete under den senaste avtalsperioden och ser fram mot de nästkommande åren.

 
matkörning 2015

     
 
     
Lastbilscentralen i Tvåstad AB 0520-47 70 00 www.centralen.se
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.