Centrerat Nr 16

 

top
Nyhetsbrev Nr 16

Tingstad Papper

Centralen och Tingstad Papper har avtalat om distribution av Tingstads volymer i regionen. Centralen kommer på kvällstid hämta godsvolymerna på Tingstad Pappers centrallager i Göteborg och dagen efter distribuera ut godset i Trestad, Bohuslän, södra Dalsland och västra Skaraborg. Uppdraget startade 21 september.

-Det är otroligt glädjande att en stor kund som Tingstad, som kräver stor leveranssäkerhet och hög servicenivå, valde Centralen som transportör”, säger Mikael Svensson, affärsområdeschef på Distribution. 

Tingstad Papper är Sveriges ledande leverantör av butiksemballage samt förbruknings- och engångsartiklar till butik, restaurang och hotell.

 

  Tingstad_6

Snöbekämpning

Som den ledande entreprenören inom snöröjning och halkbekämpning i Trestadsregionen, är det bråda dagar för Centralen i vinter. Med såväl lastbilar, som hjullastare och traktorer, ombesörjer Centralen så att snön röjs bort och att det blir halkfritt för kommuner, företag och vägsamfällighetsföreningar i regionen.
Centralen är även entreprenör för Svevia som har uppdraget för Vägverket att hålla vägarna i området fria från snö. Totalt sett kommer Centralen ha 75 enheter sysselsatta under vintern. Bland de större ytorna som Centralen har uppdraget att hålla snö- och halkfritt är Överby Köpcentrum, Ikea Uddevalla, Varnergruppens nya lager i Trestad Center och GKN Aerospace.
  Snöplogning uppifrån 795

 

God Jul

Centralen önskar alla kunder, kollegor, leverantörer och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år. Centralen skickar inte heller i år julhälsningar och julkort, och är även i år restriktiva med julgåvor. Istället har vi valt att skänka 5000 kr till Barncancerfonden. Som vanligt har Centralen öppet alla svarta dagar i almanackan.
  god_jul
 
     
 
     
Lastbilscentralen i Tvåstad AB 0520-47 70 00 www.centralen.se
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.