Centrerat Nr 8

 

Nyhetsbrev Nr 8

Nytt avtal med Rexel

Centralen har skrivit nytt avtal med Rexel om distribution av deras gods i regionen, närmare bestämt i postnummerområde 45, 46 och 53. Rexel är ägare till de båda elgrossisterna Selga och Storel och det är samtliga leveranser som nu kommer distribueras i Centralens regi.

Totalt är det ca 100 sändningar och 400 kolli per natt som kommer till Centralens omlastningsterminal i Båberg, och som sen tidigt levereras ut till slutkunderna i regionen.

”Det är mycket roligt att vi lyckades vinna upphandlingen” säger Mikael Svensson, affärsområdeschef för Distribution, ”Selga har ju länge varit en en kund till oss, men i och med sammanslagningen med Storel ökar volymerna kraftigt”

 

Vänersborgs Kommun

Centralen lyckades mycket väl i Vänersborgs kommuns upphandling av fordonstjänster och maskintjänster. Centralen vann upphandlingen för samtliga uppdrag av lastbilstjänster i kommunen och den allra största delen av maskintjänster.

Det nya avtalet är flerårigt med möjlighet till förlängning och startade 1 juni 2013.

Vänersborgs kommun har i många varit kund på transportsidan, och det nya utvidgade avtalet gör att man knyter en viktig kund närmare.

 

 

Glad sommar

Centralen önskar alla sina kunder, samarbetspartner, leverantörer och kollegor en riktigt trevlig sommar!

 

 

 

   
 
Lastbilscentralen i Tvåstad AB 0520-47 70 00 www.centralen.se
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.