Bygg & anläggning

Kompletta logistiklösningar för bygg och anläggning.

Det ska vara enkelt att kunna göra mer. Välj våra logistiklösningar inom bygg och anläggning för att transportera grus till garageuppfarten, material för att bygga husgrund och mycket mer. Behöver du lyfta stora byggsektioner eller lyfta upp tegelpannor på taket? Inga problem. Vår kompetenta personal är experter på anläggningstransporter och gör jobbet åt dig.

Vi är bara ett samtal bort – kontakta oss på 0520-47 70 00 eller anlaggning@centralen.se

Våra fordon, vår erfarenhet.

Vi har ett brett utbud av olika fordon som betongbilar, schaktbilar, asfaltsbilar, kranbilar med mera. Men vi har också minst lika bred erfarenhet av att skräddarsy logistiklösningar inom just bygg och anläggning. Faktum är att vi har funnits sedan 1945 och är därför ett förstaval hos såväl mindre som större lokala företag, men också privatpersoner i regionen. Vi har en lösning åt dig med.

Ledande på schakttransporter i Trestadsområdet.

Vi har varit delaktiga i flertalet stora schaktarbeten i regionen. Låt oss ta hand om dina rena schaktmassor på ett korrekt sätt ur en miljösynvinkel där vi sorterar och förädlar schaktmassorna. Vi kan även hjälpa dig med förorenade schaktmassor som vi kör till en godkänd avfallsanläggning.

Läs mer om våra tjänster under bygg & anläggning eller ring oss direkt 0520-47 70 00.

Kontakta oss

    Namn*

    E-post*

    Telefonnummer

    Vad kan vi hjälpa dig med?*