Krantjänster

Centralen har en uppsjö med olika alternativ inom lyft- och krantjänster.

Genom att anlita en lastbil som har påmonterad kran, får man hjälp både med lyft och bortforsling av material och slipper besväret med att tillhandahålla truck för lastning och lossning.

Här på bilden ser vi en av våra större kranbilar med en kran på 100 ton meter. För dig som kund innebär det att denna kranbil kan lyfta in en pall med taktegel eller en storsäck med matjord hela 30 meter. Därmed undviker du skador på din gräsmatta.

Med olika kranbilar så kan vi tillgodose dom flesta lyft som kräver krantjänster.

Vårt utbud av kranbilar

Vi har lämpliga fordon, oavsett om du behöver få ett lass matjord levererat till tomten, förse ditt husbygge med taktegel, transportera och montera huselement eller flytta arbetsbodar. I vår fordonspark finns allt från mindre tvåaxlade kranbilar till stora fyraxlade bodbilar med över 100 tonmeters kranar och en räckvidd upp till 35 meter. Vi har även alla tillbehör som kan behövas, t ex jibb eller bilar med tipp. Våra brädgårdsbilar med fasta flak lämpar sig för transport av gods till såväl stora byggarbetsplatser som privatpersoner. Våra kran- och skopbilar levererar grus och jord till trädgårdar.

Trädfällning

Har du träd som behöver fällas? Då har vi lösningen. Med en kranbil med monterad grip och kapaggregat sågar vi ned hela träd eller enstaka grenar, snabbt och säkert. Vi sköter även borttransporten av trädresterna.

Kontakta oss

    Namn*

    E-post*

    Telefonnummer

    Vad kan vi hjälpa dig med?*