Distribution & fjärr

Förstklassig lokal distribution och fjärrkörningar för alla dina leveranser

Skicka ditt gods med våra lokala slingbilar. Eller låt oss ta hand om din leverans inom hela Sverige. Vi har helhetslösningar för alla dina transportbehov till och från vår hemregion. Med över 60 års erfarenhet och med spetskompetens i organisationen är din leverans i trygga händer hos oss.

Kontakta oss på 0520-47 70 00 eller distribution@centralen.se

Därför är vi ett förstaval inom transport

Vi är det ledande budbilsföretaget i Trestadsregionen och har en unik flotta med transportfordon. Här finns små budbilar för de snabba, ofta akuta uppdragen, men även större fordon för distribution av paket och pallgods. För dessa leveranser har vi citytrailers, standardtrailers, långtrailers och vanliga bilar med släp för större partier och hellaster.

Det här gäller hos oss:
● Konkurrenskraftiga priser
● Korta inställelsetider
● Hjälp med logistiklösningar
● Miljövänlig transportVi kan tillhandahålla god distribution och fjärrtransporter över hela Sverige.

Omfattande slingtrafik i regionen
Vi kör daglig distributionstrafik för hela Bohuslän och Dalsland, Göteborg och västra delarna av Skaraborg. Låt oss hjälpa dig att hämta och distribuera pallgods eller använd våra helchartrade distributionsbilar för dina specifika behov.

Är det riktigt brådskande?
Din leverans är alltid vår prioritet och därför har vi utvecklat en unik tjänst för akuttransporter när det är riktigt bråttom. Vi nås dygnet runt på 0520-47 70 99 och är redo att ta emot din beställning.

Kontakta oss

    Namn*

    E-post*

    Telefonnummer

    Vad kan vi hjälpa dig med?*