Torrsugning

Centralen utför torrsugning och blåsning av material.

Centralen utför torrsugning av sot, aska, spån, grus, cement, stenar, gammal isolering m.m. Vi kan även blåsa in nytt material, till exempel makadam, singel in i källare, torpargrunder, krypgrunder, innergårdar eller där framkomligheten är begränsad för maskiner och lastbilar. Exempel som lämpar sig väldigt bra att blåsa är 8-16 material. Vi blåser in ert material snabbt och smidigt med endast etablering utav en slang.

Vi grävsuger även där det kan vara svårgrävt, till exempel mycket kablar, fjärrvärme m.m. Även vid vattenläckor är vi behjälpliga. Vi kan på ett smidigare och framförallt effektivare sätt suga bort material som är blandat med vatten.

Genom att anlita vår torrsugningsbil utföres arbetet på ett skonsamt sätt och med minimalt ingrepp på omgivning och miljö. Vi erbjuder även torrsugning av material där det kan vara svårt att gräva.
Potentiella kunder för torrsugning och blåsning är bygg- och rivningsföretag, försäkringsbolag (vattenläckor, vattenskada) samt privatkunder som behöver hjälp vid renoveringsarbete.

För mer information kontakta vår transportledning miljöhantering.

Kontakta oss

    Namn*

    E-post*

    Telefonnummer

    Vad kan vi hjälpa dig med?*